Mobila La Comanda Moldova-Chisinau

Mobila Moldova

Article

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Ce producem noi?

Suntem producatori de mobila in Moldova, si producem mobila la comanda si mobila serie:   Bucatarii la comanda, Dormitoare la comanda, Mobila pentru copii, Mobila pentru oficii.

Mobila in MoldovaDe ce mobila noastra?
- oferim mobila la comanda adaptata cerintelor concrete ale clientului
- oferim garantie la mobila produsa
- dispunem de o gama diversificata la finisaje pentru mobila noastra
- solutii de concept unic pentru mobila exclusiva
- tehnologie si materiale de ultima ora pentru mobila produsa de noi
- consultanta gratuita la alegerea mobilei tale
- servicii de transport gratuit la trasnposrtarea mobilei comandate
- servicii de montaj gratuit pentru mobila achizitionata
- servicii de garantie si postgarantie a mobilei procurate de la Garant Design
- termene de executie si livrare foarte scurte pentru toata mobila de la noi.

Mobila este sufletul unei case. Confectionata din lemn in diferite nuante, creaza o ambianta specifica fiecaruia din noi, reda o atmosfera calda a casei, cu ferestre de unde se revarsa lumina peste fotoliile aranjate frumos pentru viitoare conversatii lungi si sa  uitam de oboseala unei zile grele de munca sau a unei zile friguroase de iarna. Mobila se apreciaza, se judeca sau se compara, la fel ca si omul. La fel, mobila spune multe despre stapinul casei. Ce fel de persoana este, despre capriciile si dorintele sale, despre gindurile lui, culorile preferate, iubeste confortul si daca accentueaza pe comoditate indiferent de pretul acesteia. O casa este ca un om, mobilata frumos sau urit, rece sau cald, atragator sau respingator… Deseori, omul isi mobileaza casa accentuind pe sentimentele lui. Astfel, mobila povesteste istoria cuiva, o pastreaza si o aranjeaza. Prin fondul si formele sale, mobila reprezinta spiritul unei case. Cind spunem ca plecam “acasa”, acest cuvint nu inseamna doar atit, o constructie din pereti si acoperis, sticla si beton. Semnifica o constructie dintr-un lemn prelucrat ce a devenit mobila – mobila pentru sufragerie, mobila tapitata, canapelele ornamentate cu perne prietenoase ce-si asteapta seara stapinul,  rafturile mobilei care foarte atent iti pastreaza vesela pe aripile lor.

Echipa
Echipa noastra este una tanara, cu experienta in domeniul productiei de mobila PAL si Tapitata, intregul personal fiind specializat in producerea mobilei de calitate, de la suport clienti si call center, la soferi si montatori de mobila cu experienta indelungata.

Alegeti una din produsele de mobila de mai jos, pentru a vedea categoria produselor noastre!

TAGS: Mobila la comanda, mobila chisinau, mobila moldova, avantaj mobila, mobilier la comanda, mobila de ucatarie, mobila living, mobila baioe, mobila antreu, dulapuri, mobila din mdf, mobila camera copiilor, piese de mobilier, dulapuri la comanda, dulapuri cupe, dulap cupe, preturi dulapuri, modele dulapuri, bucatarii la comanda, mobila dormitor, mobila gradinite, mobila scoli, mobila pentru hotel, dulapuri dormitor, dulapuri cupe moldova,

 

 

25
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Garantdesign.md
Republica Moldova, mun. Chisinau, str. Tighina 65, of. 209, et.2
022-78-01-05 [email protected]